Schoonheidssalon ReinHof Tiel

Schoonheidssalon ReinHof Tiel is een Schoonheidssalon gelegen aan Kommavlinder 23 in Tiel.

Meer informatie over Schoonheidssalon ReinHof Tiel in Tiel

ReinHof is een erkende en gecertificeerde schoonheidssalon in Tiel met een Braziliaanse identiteit. De salon biedt een breed scala aan behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, manicure, pedicure en gespecialiseerde waxbehandelingen. De producten die gebruikt worden zijn natuurzuiver, biologisch en dierproefvrij. De salon is een oase van rust waar je kunt ontspannen en ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. De openingstijden zijn van 09:00 tot 14:00 uur en er is gratis parkeergelegenheid. ReinHof gelooft dat huidproblemen zowel van buitenaf als van binnenuit ontstaan en biedt daarom een persoonlijke aanpak die is afgestemd op jouw unieke huidtype en wensen. Daarnaast kun je genieten van heerlijke, gezonde drankjes om de geest en het lichaam in balans te brengen. ReinHof staat voor een complete verzorging van het lichaam en de geest, met persoonlijke aandacht en gebruik van natuurzuivere producten.

Wil je weten wat Schoonheidssalon ReinHof Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon ReinHof Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon ReinHof Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon ReinHof Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Schoonheidssalon ReinHof Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon ReinHof Tiel

Bezoekers bekeken ook