Schoonheidssalon Puur Tiel

Schoonheidssalon Puur Tiel is een Schoonheidssalon gelegen aan Dodewaardlaan 6, unit 5 in Tiel.

Meer informatie over Schoonheidssalon Puur Tiel in Tiel

Puur Tiel is een schoonheidssalon in Tiel, gespecialiseerd in natuurlijke huidverbetering en verzorging. De eigenaresse, Monique Boers de Munnik, is al ruim 27 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft verschillende aanvullende opleidingen gevolgd. Ze heeft onder andere diploma's in facials, natuurlijke facelift, anti-aging, acne, blend of diathermie, Puur Gezond Afslanken en een webshop. De filosofie van Puur Tiel is om op een zo natuurlijk mogelijke manier het beste resultaat te bereiken. Ze werken met diverse merken, zodat er voor elk huidtype en elke wens de juiste behandeling mogelijk is. Het adres van Puur Tiel is Dodewaardlaan 6 (unit 5) 4006EA Tiel.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Puur Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Puur Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Puur Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Puur Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Schoonheidssalon Puur Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Puur Tiel

Bezoekers bekeken ook