Schoonheidssalon Passewaay

Schoonheidssalon Passewaay is een Schoonheidssalon gelegen aan Stekelbaars 54 in Tiel.

Meer informatie over Schoonheidssalon Passewaay in Tiel

Bij Schoonheidssalon Passewaay ben je in goede handen voor verschillende behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen en definitieve ontharing. Elke huid is uniek, dus er worden geen standaard behandelingen gegeven. Elke behandeling wordt afgestemd op jouw wensen en huid. De behandeling begint met een uitgebreide huidanalyse, waarbij de conditie van de huid wordt gemeten op vocht- en vetgehalte, pH-waarde, pigment en roodheid. Om de behandeling op maat te kunnen samenstellen, is het belangrijk om te weten wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Als je nieuwsgierig bent naar wat de salon voor jou kan doen, kun je een afspraak maken via het telefoonnummer of e-mailadres dat vermeld staat.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Passewaay verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Passewaay of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Passewaay? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Passewaay het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Schoonheidssalon Passewaay reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Passewaay

Bezoekers bekeken ook