Schoonheidssalon Mikado

Schoonheidssalon Mikado is een Schoonheidssalon gelegen aan De Schouw 12 in Tiel.

Meer informatie over Schoonheidssalon Mikado in Tiel

In deze tekst wordt de praktijk voor permanente make-up en huidverzorging, genaamd Mikado, geïntroduceerd. Ze bieden een breed scala aan behandelingen aan, waaronder permanente make-up, huidverzorging/verbetering, definitief ontharen en wimperextensions. Daarnaast kunnen ze ook littekens verwijderen, zoals couperose, steelwratten, pigmentvlekken, vetknobbeltjes en andere goedaardige onregelmatigheden. De eigenaar, Tineke Harland, is een pigmentist en schoonheidsspecialist met een internationaal erkend diploma CIDESCO. Ze blijft haar kennis uitbreiden door regelmatig opleidingen en cursussen te volgen om haar klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ze werkt voornamelijk met natuurlijke producten en heeft ook de benodigde vergunning van de GGD voor het zetten van permanente make-up. De praktijk is gevestigd in Tiel en er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Mikado verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Mikado of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Mikado? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Mikado het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Schoonheidssalon Mikado reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Mikado

Bezoekers bekeken ook