Sawatdee Spa

Sawatdee Spa is een Wellnesscentrum gelegen aan Sint Walburgstraat 8 in Tiel.

Meer informatie over Sawatdee Spa in Tiel

Sawatdee Spa is een plek waar je kunt ontspannen, genieten en genezen. Ze bieden een breed scala aan massages, schoonheidsbehandelingen en producten om de juiste balans tussen lichaam en geest te vinden. De professionele Thaise masseuses kunnen vervelende klachten verhelpen en zorgen ervoor dat je je heerlijk ontspannen voelt. De massages zijn niet erotisch, dus het is niet gepast om hierom te vragen. Naast massages biedt Sawatdee Spa ook facials, harsen en producten van dōterra en mary Kay aan. De spa is gevestigd in een uniek historisch pand in hartje Tiel. Maak een afspraak en ervaar zelf de ontspanning en genezing bij Sawatdee Spa.

Wil je weten wat Sawatdee Spa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sawatdee Spa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sawatdee Spa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sawatdee Spa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Sawatdee Spa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sawatdee Spa

Bezoekers bekeken ook