Ron van Empel Bandentechniek

Ron van Empel Bandentechniek is een Bandenwinkel gelegen aan Vijverlaan 12 in Tiel.

Meer informatie over Ron van Empel Bandentechniek in Tiel

Ron van Empel Bandentechniek is een specialist in autobanden en velgen. Ze controleren uw banden en hebben een groot assortiment velgen. Kwaliteit is voor hen erg belangrijk en ze werken met merken zoals Novex en Hifly. Ze kunnen alle merken banden leveren. Daarnaast bieden ze APK-service aan voor auto's die minimaal 3 jaar oud zijn. Tijdens de APK-keuring worden de auto's gecontroleerd op veiligheids- en milieu-eisen. Als er mankementen worden gevonden, nemen ze contact met u op om deze te herstellen. De APK-keuring mag alleen worden uitgevoerd door erkende bedrijven en als uw auto wordt afgekeurd en zij de reparaties mogen uitvoeren, is de herkeuring gratis. Ron van Empel Bandentechniek heeft ook kennis over uitlaten en schokdempers, en ze bieden persoonlijke zorg en aandacht voor iedere auto en eigenaar.

Wil je weten wat Ron van Empel Bandentechniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ron van Empel Bandentechniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ron van Empel Bandentechniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ron van Empel Bandentechniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Ron van Empel Bandentechniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ron van Empel Bandentechniek

Bezoekers bekeken ook