Ristorante Pizzeria Gelateria Rossetti

Ristorante Pizzeria Gelateria Rossetti is een Restaurant gelegen aan Plein 15-A-B in Tiel.

Meer informatie over Ristorante Pizzeria Gelateria Rossetti in Tiel

Sinds 2004 is Rossetti, een Italiaans restaurant in Tiel, een begrip vanwege de gezellige sfeer, uitstekende wijncollectie en heerlijke Italiaanse gerechten. Het restaurant onderscheidt zich door gebruik te maken van alleen de beste, verse producten en traditionele bereidingswijzen. De smaak van vlees, vis en groenten blijft behouden, waardoor de combinatie van ingrediënten altijd verrassend is. De zuidelijke gastvrijheid zorgt voor een warm welkom en een onvergetelijke maaltijd. De specialiteiten zijn pizza en pasta, met verschillende toppings en sauzen. Klanten zijn zeer tevreden en prijzen het restaurant al jarenlang aan. Het team bestaat uit de ober Lucciano, gastvrouw Maria, chef-kok Giovanni en pizza chef Albin. Het restaurant hoopt de gasten snel te zien en is te volgen op sociale media voor aanbiedingen en nieuws. Het menu is beschikbaar op de website en de openingstijden zijn dagelijks van 17.00 tot 21.30 uur. Voor lunch kunt u terecht bij Lunchcafé Rossetti, op slechts 50 meter afstand. Contactgegevens zijn te vinden op de website. Het restaurant is gemaakt met behulp van Elexy in Amsterdam.

Wil je weten wat Ristorante Pizzeria Gelateria Rossetti verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ristorante Pizzeria Gelateria Rossetti of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ristorante Pizzeria Gelateria Rossetti? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ristorante Pizzeria Gelateria Rossetti het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Ristorante Pizzeria Gelateria Rossetti reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ristorante Pizzeria Gelateria Rossetti

Bezoekers bekeken ook