Rijschoolvanklaveren

Rijschoolvanklaveren is een Autorijschool gelegen aan De Hulk 40 in Tiel.

Meer informatie over Rijschoolvanklaveren in Tiel

Rijschool Van Klaveren is een succesvolle rijschool met een goede naam in de omgeving van Wijk bij Duurstede en de Betuwe. Het slagingspercentage van de rijschool is ver boven het gemiddelde in Tiel en omgeving, met een percentage tussen de 89 en 79%. Het gemiddelde aantal lessen voordat een leerling examen doet, ligt tussen de 35 en 40 lesuren. Bij Rijschool Van Klaveren krijg je een rijopleiding op maat die bij jou past, omdat iedereen anders is. Ze bereiden je voor op een veilige deelname aan het verkeer. Je kunt contact opnemen met de rijschool via de gegevens op hun website.

Wil je weten wat Rijschoolvanklaveren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschoolvanklaveren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschoolvanklaveren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschoolvanklaveren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Rijschoolvanklaveren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschoolvanklaveren

Bezoekers bekeken ook