Rijschool Richard van Eck

Rijschool Richard van Eck is een Rijschool gelegen aan Dodewaardlaan 6 in Tiel.

Meer informatie over Rijschool Richard van Eck in Tiel

Richard van Eck biedt verkeersopleidingen aan en heeft verschillende pakketten beschikbaar voor autorijlessen. Bij de gratis intake wordt er een plan van aanpak opgesteld, zodat je van tevoren weet wat de kosten zullen zijn en deze eventueel in maandelijkse termijnen kunt betalen. Er zijn basispakketten beschikbaar met 15 tot 35 uur autorijles, variërend van €800,- tot €1600,-. Daarnaast zijn er all-in pakketten met dezelfde uren autorijles, maar tegen een hogere prijs. Het garant pakket biedt maximaal 4 praktijkexamens en extra autorijlessen bij een herexamen. Voor losse lessen gelden prijzen van €45,- per 60 minuten autorijles, €150,- voor een tussen tijdse toets en €235,- voor een praktijkexamen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om het E bij B rijbewijs binnen 1 dag te behalen voor €549,-, inclusief examengarantie. Je kunt je inschrijven of meer informatie krijgen door te bellen of te WhatsAppen naar 0638227444.

Wil je weten wat Rijschool Richard van Eck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Richard van Eck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Richard van Eck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Richard van Eck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Rijschool Richard van Eck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Richard van Eck

Bezoekers bekeken ook