RIJSCHOOL REBIN

RIJSCHOOL REBIN is een Rijschool gelegen aan Drumptselaan 15 in Tiel.

Meer informatie over RIJSCHOOL REBIN in Tiel

Rijschool Rebin is een rijschool in Tiel en omgeving met ruim 8 jaar ervaring. Ze bieden rijopleidingen aan voor zowel de auto als de motor. Bij deze rijschool kun je ook gebruik maken van het digitale leermiddel iTheorie, waar je 50 oefenexamens en 26 hoofdstukken hebt om te oefenen. Als je het theorie examen niet haalt, kun je de module resetten en de stof herhalen. Bij Rijschool Rebin kun je beginnen met rijlessen vanaf 16 1/2 jaar en ze passen de opleiding aan op jouw tempo. Ze bieden ook motorrijlessen aan, waarbij je kunt kiezen voor een Try The Bike om het lessen uit te proberen. Rijschool Rebin staat bekend om hun flexibiliteit, jonge en dynamische aanpak en het leren op jouw tempo met passende ondersteuning. Ze bieden een gratis proefles aan en een lesplan dat individueel wordt opgesteld. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail en ze hebben ook een Instagram-account waar je hen kunt volgen.

Wil je weten wat RIJSCHOOL REBIN verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RIJSCHOOL REBIN of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RIJSCHOOL REBIN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RIJSCHOOL REBIN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar RIJSCHOOL REBIN reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RIJSCHOOL REBIN

Bezoekers bekeken ook