Rijschool Jance

Rijschool Jance is een Rijschool gelegen aan Kamille 8 in Tiel.

Meer informatie over Rijschool Jance in Tiel

Rijschool Jance is een betrouwbare rijschool in Tiel met een hoog slagingspercentage. De instructeur is enthousiast en gemotiveerd en past zijn begeleiding en lessen aan op de unieke behoeften van elke leerling. De rijschool is gecertificeerd voor faalangst en rijangst en biedt ook autotheorielessen aan. Op dit moment is er een korting van €50,- op een pakket naar keuze. Bij Rijschool Jance krijg je altijd les van een vaste instructeur die regelmatig bijscholing volgt. Je kunt een vrijblijvende intake proefles aanvragen en zit niet vast aan een contract. Daarnaast biedt de rijschool ook opfriscursussen aan voor mensen die al in het bezit zijn van een rijbewijs. Er wordt lesgegeven in een Volkswagen Golf 8 R line, die voorzien is van verschillende comfortabele en milieuvriendelijke functies. Je kunt de tarieven bekijken en je inschrijven op de website van de rijschool.

Wil je weten wat Rijschool Jance verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Jance of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Jance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Jance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Rijschool Jance reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Jance

Bezoekers bekeken ook