Rijschool Gijs van Wijk

Rijschool Gijs van Wijk is een Rijschool gelegen aan Ooijstraat 13 in Tiel.

Meer informatie over Rijschool Gijs van Wijk in Tiel

Gijs van Wijk is een rijschool in regio Tiel die persoonlijke aandacht biedt tijdens de rijlessen. Gijs is al sinds 1987 rijinstructeur voor zowel auto als motor en heeft veel ervaring. Hij heeft elf jaar lesgegeven in Tiel en daarna tien jaar in Utrecht bij een grote rijschool. In 2008 is hij samen met zijn vrouw Lucy gestart met hun eigen rijschool in Tiel. Ze hebben extra cursussen gevolgd voor onder andere faalangst en ADHD en bieden ook de mogelijkheid om een R.I.S. opleiding te volgen. Ze hebben drie lesauto's, twee Peugeot 2008 GT Line en een Citroën C5 Hybride. Bij Gijs van Wijk nemen ze hun vak serieus, maar vinden ze gezelligheid, eerlijkheid, geduld, flexibiliteit, kwaliteit en humor ook belangrijk. De rijlessen duren normaal gesproken 60 minuten, maar langere lessen zijn ook mogelijk. De rijschool heeft goede slagingspercentages voor zowel auto als motor. Ze streven naar tevredenheid van hun leerlingen en hebben positieve Google reviews.

Wil je weten wat Rijschool Gijs van Wijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Gijs van Wijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Gijs van Wijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Gijs van Wijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Rijschool Gijs van Wijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Gijs van Wijk

Bezoekers bekeken ook