Restaurant Santos

Restaurant Santos is een Restaurant gelegen aan Westluidensestraat 49 in Tiel.

Meer informatie over Restaurant Santos in Tiel

Het restaurant Santos is gedurende de periode van 9 tot en met 26 oktober gesloten vanwege vakantie. Vanaf 27 oktober zijn ze weer geopend. Op Valentijnsdag, 14 februari, is het restaurant speciaal open. Verder zijn ze weer volledig open voor reserveringen en is er ook de mogelijkheid om maaltijden af te halen. Het nieuwe restaurant Santos in Tiel opende haar deuren op 1 juni en biedt een gevarieerd menu met onder andere spare-ribs, lamskoteletten en vegetarische gerechten. Het afhalen van bestellingen is snel en eenvoudig mogelijk. De openingstijden van het restaurant zijn op maandag van 14.00 tot 22.00 uur en van woensdag tot en met zondag van 14.00 tot 22.00 uur. Op dinsdag is het restaurant gesloten, maar wel geopend voor afhaalmaaltijden vanaf 14.00 uur tot 22.00 uur.

Wil je weten wat Restaurant Santos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Santos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Santos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Santos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Restaurant Santos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Santos

Bezoekers bekeken ook