Restaurant Hart van de Betuwe

Restaurant Hart van de Betuwe is een Restaurant gelegen aan Markt 2 in Tiel.

Meer informatie over Restaurant Hart van de Betuwe in Tiel

Bij Restaurant Hart van de Betuwe in Tiel ben je van harte welkom voor een kopje koffie, lunch, high tea, borrel of diner. Het restaurant staat bekend om goed eten, gezellig drinken en een fijne sfeer. Ze hebben een diverse menukaart met voor ieder wat wils. Het terras is het hele jaar geopend en bij minder mooi weer kun je plaatsnemen onder de heater en op verwarmde kussens. Ook kun je hier terecht om gezellig bij te kletsen onder het genot van een hapje en drankje. Het restaurant biedt een uitgebreide dinerkaart met diverse gerechten, waarbij ze gebruik maken van biologische streekproducten. Reserveren kan telefonisch of via de website.

Wil je weten wat Restaurant Hart van de Betuwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Hart van de Betuwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Hart van de Betuwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Hart van de Betuwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Restaurant Hart van de Betuwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Hart van de Betuwe

Bezoekers bekeken ook