Re-Match Netherlands B.V.

Re-Match Netherlands B.V. is een Recycling gelegen aan Panovenweg 12 in Tiel.

Meer informatie over Re-Match Netherlands B.V. in Tiel

Re-Match is een wereldwijde marktleider in het recyclen van kunstgras. Het gepatenteerde Re-Match proces is de eerste in zijn soort die kunstgras op industriële schaal volledig recycleert en is ETV-gecertificeerd volgens ISO 14034. Met behulp van geavanceerde technologie kan Re-Match alle componenten van versleten kunstgras scheiden, resulterend in nieuwe zuivere producten. Het bedrijf is ISO 9001 gecertificeerd en heeft de goedkeuring van de EU Environmental Technology Verification (ETV). De EU ondersteunt Re-Match als onderdeel van haar European Green Deal Strategie en financiering van game-changing technologiebedrijven. Re-Match biedt een duurzaam alternatief voor het verbranden of dumpen van versleten kunstgras door het om te zetten in schoon en gescheiden materiaal dat kan worden gebruikt in nieuwe productiecycli. Klanten kunnen contact opnemen met Re-Match om deel te nemen aan deze inspanning.

Wil je weten wat Re-Match Netherlands B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Re-Match Netherlands B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Re-Match Netherlands B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Re-Match Netherlands B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Re-Match Netherlands B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Re-Match Netherlands B.V.

Bezoekers bekeken ook