Prins Maurits - Kindcentrum Passewaaij Tiel -

Prins Maurits - Kindcentrum Passewaaij Tiel - is een Kinderopvang gelegen aan Hooibeestje 2 in Tiel.

Meer informatie over Prins Maurits - Kindcentrum Passewaaij Tiel - in Tiel

Fantaziehuis Prins Maurits is een kinderdagopvang in Tiel, waar ook buitenschoolse opvang en peuteropvang beschikbaar zijn. Er zijn direct plekken beschikbaar voor kinderen van 0 tot 4 jaar op maandag, dinsdagmiddag, woensdag en vrijdag. Bij Prins Maurits werken ze met een duidelijke dagstructuur, zodat de kinderen zich veilig voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Het kinderdagverblijf grenst aan een grote buitenruimte waar kinderen van alles kunnen doen en zien. Het is onderdeel van een kindcentrum waar ook peuteropvang, buitenschoolse opvang en basisschool Prins Maurits gevestigd zijn. Er is een nauwe samenwerking tussen leerkrachten en pedagogisch medewerkers, waardoor er een kwalitatief goede speel- en leeromgeving is voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Er wordt ook praktische informatie gegeven over groepen, openingstijden, kosten en hoe je je kind kunt aanmelden. Daarnaast wordt beschreven hoe een dag op het kinderdagverblijf eruitziet, met het brengen van je kind, spelen en dutten, en nog meer spelen.

Wil je weten wat Prins Maurits - Kindcentrum Passewaaij Tiel - verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prins Maurits - Kindcentrum Passewaaij Tiel - of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prins Maurits - Kindcentrum Passewaaij Tiel -? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prins Maurits - Kindcentrum Passewaaij Tiel - het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Prins Maurits - Kindcentrum Passewaaij Tiel - reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Prins Maurits – Kindcentrum Passewaaij Tiel –

Bezoekers bekeken ook