Praxis Bouwmarkt Tiel

Praxis Bouwmarkt Tiel is een Bouwmarkt gelegen aan Buitenbulkweg 1 in Tiel.

Meer informatie over Praxis Bouwmarkt Tiel in Tiel

Praxis in Tiel is de ideale bouwmarkt voor al je doe-het-zelf klusartikelen. Of je nu een grote of kleine klus gaat doen, bij Praxis vind je alles wat je nodig hebt. De deskundige medewerkers helpen je graag met advies en inspiratie. De winkel is bijna elke dag open, maar voor de zekerheid kun je de website raadplegen voor de openingstijden. Praxis in Tiel is gespecialiseerd in laminaat, verf en gereedschap. Ze hebben alle bouwmaterialen, gereedschap en accessoires die je nodig hebt om je huis nog mooier te maken. Of je nu de muren wilt verven, een nieuwe vloer wilt leggen of je eigen tuinmeubelen wilt maken, Praxis in Tiel helpt je graag. Je kunt de producten snel ophalen in de winkel of online bestellen. Praxis biedt ook een gratis retournering en een bedenktijd van 30 dagen (90 dagen met Praxis Plus). Je kunt altijd terecht bij Praxis voor hulp of andere vragen. Volg Praxis op social media en meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

Wil je weten wat Praxis Bouwmarkt Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praxis Bouwmarkt Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praxis Bouwmarkt Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praxis Bouwmarkt Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Praxis Bouwmarkt Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praxis Bouwmarkt Tiel

Bezoekers bekeken ook