PPG Coatings B.V.

PPG Coatings B.V. is een Chemische fabriek gelegen aan Papesteeg 95 in Tiel.

Meer informatie over PPG Coatings B.V. in Tiel

PPG is een wereldwijd bedrijf dat al meer dan 135 jaar vertrouwde verven, coatings en speciale materialen ontwikkelt en levert. Ze werken samen met klanten om de grootste uitdagingen op te lossen en vinden altijd de juiste weg vooruit. Het bedrijf opereert en innoveert in meer dan 75 landen en bedient klanten in de bouw, consumentenproducten, industriële en transportmarkten. Het hoofdkantoor van PPG is gevestigd in Pittsburgh. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Andrew Wood via +31 6 5121 6579 of awood@ppg.com.

Wil je weten wat PPG Coatings B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PPG Coatings B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PPG Coatings B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PPG Coatings B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar PPG Coatings B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PPG Coatings B.V.

Bezoekers bekeken ook