Poelier Verhoef

Poelier Verhoef is een Poelier gelegen aan Voorstad 32 in Tiel.

Meer informatie over Poelier Verhoef in Tiel

Poelier Verhoef is een synoniem voor lekker eten met verse kip als basis. Ze willen zich onderscheiden door kwaliteit en ambachtelijke specialiteiten. Het assortiment bestaat uit dagverse kipproducten, gegrilde kipspecialiteiten en verse maaltijden met kip. Ze produceren bijna al hun producten zelf met de beste ingrediënten en gebruiken alleen kwaliteitsvlees. Tijdens de seizoenen hebben ze ook een assortiment wild. Daarnaast bieden ze kant-en-klare maaltijden aan, vers bereid uit eigen keuken. Ook hebben ze vers gegrilde kipspecialiteiten, zoals hele kippen, poten, vleugels en wings. In hun worstmakerij worden dagelijks heerlijke specialiteiten gemaakt. Voor feestjes en visite bieden ze partypannen aan, gevuld met grillsnacks of verschillende maaltijdgerechten. Alle allergenen van hun producten zijn bekend en kunnen worden opgevraagd in de winkel.

Wil je weten wat Poelier Verhoef verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Poelier Verhoef of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Poelier Verhoef? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Poelier Verhoef het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Poelier Verhoef reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Poelier Verhoef

Bezoekers bekeken ook