Platenwinkel Vinta

Platenwinkel Vinta is een Platenwinkel gelegen aan Weerstraat 24 in Tiel.

Meer informatie over Platenwinkel Vinta in Tiel

Vinta.nl is een grote platenwinkel met meer dan 60.000 vinylplaten, CD's en singletjes. Ze zijn in 2013 begonnen als een hobby in een oud pandje en zijn nu uitgegroeid tot een gevestigde naam. De collectie is keurig gesorteerd op artiest en genre en bevat onder andere het allernieuwste vinyl, trance, oude soul, hardrock, nederbeat en muziek voor geheime zenders en songfestivalsingles. Bezorging kan via PostNL en als je in de Betuwe woont, kun je ook je bestelling afhalen in de winkel in Tiel. Betalen kan per bank, creditcard, PayPal, contant of met pin. Ze kopen ook graag platencollecties in. Voor vragen over bestellingen kun je bellen tussen 11.00 en 17.00 uur.

Wil je weten wat Platenwinkel Vinta verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Platenwinkel Vinta of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Platenwinkel Vinta? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Platenwinkel Vinta het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Platenwinkel Vinta reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Platenwinkel Vinta

Bezoekers bekeken ook