Peak Personal Training

Peak Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Latensteinseweg 11A in Tiel.

Meer informatie over Peak Personal Training in Tiel

Martijn Hazeleger is een personal trainer in Tiel die jou kan helpen je doelen te bereiken. Hij heeft ervaring in verschillende gebieden van de krachtsport en kan je begeleiden om sterker te worden, meer spiermassa te krijgen en soepeler te bewegen. Als personal trainer staat hij klaar om je te helpen met powerlifting, het opbouwen van spiermassa, het verliezen van vet en het verbeteren van je conditie. Met één-op-één sessies krijg je persoonlijke tips en wordt je voortgang nauwkeurig bijgehouden. Daarnaast leer je ook hoe je zelfstandig kunt trainen, zodat je niet meer afhankelijk bent van een personal trainer. Als je liever zelfstandig aan de slag gaat, biedt hij gepersonaliseerde trainings- en voedingsschema's aan die regelmatig worden aangepast aan jouw progressie. Daarnaast biedt hij ook revalidatie personal training aan voor mensen die moeite hebben met bewegen of revalideren. Naast personal training biedt hij ook gepersonaliseerde voedingsschema's en virtuele trainingsschema's aan. Martijn Hazeleger is de ideale personal trainer die jou kan helpen bij het bereiken van jouw doelen.

Wil je weten wat Peak Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peak Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peak Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peak Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Peak Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peak Personal Training

Bezoekers bekeken ook