Paviljoen DT Twins Aan de Waal

Paviljoen DT Twins Aan de Waal is een Cafetaria gelegen aan Veerweg 2 in Tiel.

Meer informatie over Paviljoen DT Twins Aan de Waal in Tiel

DT Twins is een restaurant dat dagelijks verse, 100% Halal gerechten serveert. Daarnaast runnen ze ook een meubelbedrijf dat unieke meubels op maat maakt. Het restaurant heeft een gevarieerd menu en heet gasten van harte welkom. Ook bieden ze de mogelijkheid om online te bestellen. Ze specialiseren zich in Turkse specialiteiten en beloven gasten te verwennen met verfijnde gerechten uit hun keuken. Daarnaast hebben ze ook een grillrestaurant genaamd Twins Grillhuysch. Het restaurant is bekend om hun heerlijke gerechten en snacks en biedt ook catering aan voor evenementen zoals verjaardagsfeestjes en bruiloften. Klanten zijn erg tevreden over de locatie, het eten en de service en de openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 14.00-22.00 uur.

Wil je weten wat Paviljoen DT Twins Aan de Waal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paviljoen DT Twins Aan de Waal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paviljoen DT Twins Aan de Waal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paviljoen DT Twins Aan de Waal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Paviljoen DT Twins Aan de Waal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paviljoen DT Twins Aan de Waal

Bezoekers bekeken ook