ORS Ontstopping & Reiniging Service

ORS Ontstopping & Reiniging Service is een Loodgieter gelegen aan Klein Amsterdam 34 in Tiel.

Meer informatie over ORS Ontstopping & Reiniging Service in Tiel

Ontstopping & Reiniging Service is een loodgieter in Tiel die 24/7 riool- en afvoerreiniging en ontstoppingen aanbiedt in de regio Rivierenland/Betuwe. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij hen terecht voor het oplossen van water- en rioolproblemen. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals het ontstoppen van een gootsteen of toilet, het vervangen van regenpijpen en riolering, en het uitvoeren van camera-inspecties en lekdetectie. Het tarief voor een verstopte wc of riool kan variëren en ze geven graag telefonisch een prijsindicatie. De loodgieters van ORS hebben veel ervaring en kunnen zelfs de moeilijkste en vuilste klussen aan. Ze beperken ook de overlast van water in de waterrijke regio Rivierenland. Klanten zijn tevreden met hun vakkundigheid, nette werkwijze en vriendelijke service. Ten slotte biedt ORS nu ook camera-inspectie en lekkagedetectie met rookmachine aan.

Wil je weten wat ORS Ontstopping & Reiniging Service verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ORS Ontstopping & Reiniging Service of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ORS Ontstopping & Reiniging Service? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ORS Ontstopping & Reiniging Service het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar ORS Ontstopping & Reiniging Service reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ORS Ontstopping & Reiniging Service

Bezoekers bekeken ook