Ooijen Brood- En Banketbakkerij G Van

Ooijen Brood- En Banketbakkerij G Van is een Bakkerij gelegen aan Westluidensestraat 43 in Tiel.

Meer informatie over Ooijen Brood- En Banketbakkerij G Van in Tiel

Probeer nu de vernieuwde webshop van Bakkerij G. van Ooijen en profiteer van hun aanbiedingen. Het is nu nog makkelijker geworden om te bestellen, want je kunt betalen met iDeal en ze bezorgen in Tiel en omgeving. In de patisserievitrine vind je oogverblindende gebakjes die een feestelijke sensatie zijn. Daarnaast hebben ze ook heerlijk ambachtelijk gebakken brood, van hoogbruin tot desembrood, zonder E-nummers. Naast gebak en brood bieden ze ook andere producten aan, zoals huisgemaakte bonbons en truffels. Je kunt zelfs een kijkje nemen in hun winkel met Street View. Bakkerij van Ooijen is al sinds 1840 een begrip in Tiel en staat bekend om hun hoge kwaliteit, creativiteit en service. Ze hebben ook een webshop waar je kunt bestellen en organiseren leuke kinderfeestjes. Daarnaast zijn ze hofleverancier en kun je bij hen terecht voor de traditionele Kermiskoek of Liefdeskoek.

Wil je weten wat Ooijen Brood- En Banketbakkerij G Van verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ooijen Brood- En Banketbakkerij G Van of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ooijen Brood- En Banketbakkerij G Van? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ooijen Brood- En Banketbakkerij G Van het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Ooijen Brood- En Banketbakkerij G Van reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ooijen Brood- En Banketbakkerij G Van

Bezoekers bekeken ook