Ontruimservice

Ontruimservice is een Winkel voor verhuisbenodigdheden gelegen aan Buitenbulkweg in Tiel.

Meer informatie over Ontruimservice in Tiel

Ontruimservice.nl is een professioneel bedrijf met 38 jaar ervaring in het ontruimen en bezemschoon opleveren van woningen en bedrijven. Ze hebben een totaaloplossing voor het leeghalen van inboedels, inclusief garage, schuur, kelder, zolder, berging en tuin, en het verkoop of verhuur klaar maken van huizen, appartementen en seniorenwoningen. Daarnaast bieden ze ook bedrijfsontruimingen aan, waarbij het pand geheel leeggeruimd en bezemschoon opgeleverd wordt. Ontruimservice.nl kan ook de goed verkoopbare spullen overnemen en verrekenen met de ontruiming. Verder zijn ze gespecialiseerd in kleine verhuizingen, transport van meubels en inboedel, het afvoeren van oude meubels, het verwijderen van vloeren en het uitvoeren van demontage en montage werkzaamheden. Ze kunnen ook zorgen voor het verwijderen van stofferingen, gordijnen en spijkers uit muren, het dichten van gaatjes en het uitvoeren van kleine reparaties. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via het contactformulier of telefonisch.

Wil je weten wat Ontruimservice verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ontruimservice of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ontruimservice? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ontruimservice het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Ontruimservice reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ontruimservice

Bezoekers bekeken ook