Ontmoetingskerk Protestantse Gemeente Tiel

Ontmoetingskerk Protestantse Gemeente Tiel is een Kerk gelegen aan De Balije 1 in Tiel.

Meer informatie over Ontmoetingskerk Protestantse Gemeente Tiel in Tiel

Op 15:00 uur verzamelen we in de Bieb om een lampion te knutselen en het liedje te leren. Daarna is het handig als je vader of moeder om half 5 bij de Bieb is, zodat we samen naar de kerk kunnen lopen. In de kerk zal Ds. Detlef Bohlken ons het verhaal van Sint Maarten vertellen. Als je tussen de 4 en 12 jaar oud bent, kun je je aanmelden via sintmaartensviering@pgtiel.nl. Vergeet niet om een lampionstokje met lampje en batterij mee te nemen, deze kun je kopen bij Blokker en speelgoedzaken.

Wil je weten wat Ontmoetingskerk Protestantse Gemeente Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ontmoetingskerk Protestantse Gemeente Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ontmoetingskerk Protestantse Gemeente Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ontmoetingskerk Protestantse Gemeente Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Ontmoetingskerk Protestantse Gemeente Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ontmoetingskerk Protestantse Gemeente Tiel

Bezoekers bekeken ook