Olijf.

Olijf. is een Italiaans restaurant gelegen aan Korenbeursplein 4 in Tiel.

Meer informatie over Olijf. in Tiel

OLIJF is een restaurant in Tiel dat sinds 2015 staat voor pizza, pasta en passie. Ze bieden hun klassieke houtoven gebakken pizza's en pasta's zowel aan in het restaurant als voor afhaal en bezorging. Het restaurant heeft een ouderwets ambacht, gastvrijheid en een moderne maar huiselijke sfeer. Ook kan je er genieten van lekker eten met lokale producten bereidt voor een eerlijke prijs. Daarnaast kan je er borrelen bij De Beurs en zijn er mogelijkheden voor zakelijke en particuliere feesten. Op de website kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief en ze zijn ook te volgen op social media.

Wil je weten wat Olijf. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Olijf. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Olijf.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Olijf. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Olijf. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Olijf.

Bezoekers bekeken ook