Okee Kadowinkel 's Heeren Loo

Okee Kadowinkel 's Heeren Loo is een Cadeauwinkel gelegen aan Kleibergsestraat 27 in Tiel.

Meer informatie over Okee Kadowinkel 's Heeren Loo in Tiel

Creatief atelier & kadowinkel Okee is een werkplek gevestigd in Tiel, waar mensen met een verstandelijke beperking aan de slag kunnen. Naast de cadeauwinkel is er ook een atelier waar producten worden gemaakt. In het atelier wordt gewerkt met verschillende materialen zoals hout, papier, kaarsen, mozaïek en stof. Daarnaast kun je ook werken in de winkel en leren werken met de computer. Er is ook een theatergroep waar je aan kunt deelnemen. Het gebouw is ruim en er is een keuken en toilet aanwezig. Okee Kadowinkel is gelegen in een gezellige winkelstraat vlakbij het centrum van Tiel, met verschillende restaurants en winkels in de buurt. Volwassenen/senioren met een lichte tot matige verstandelijke beperking kunnen hier werken en stage lopen. Alle werkzaamheden zijn aangepast op de mogelijkheden van de medewerkers, met begeleiding en duidelijke structuur. Er zijn ongeveer 12 werkplekken beschikbaar per dag. De contactgegevens van Okee Kadowinkel zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Okee Kadowinkel 's Heeren Loo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Okee Kadowinkel 's Heeren Loo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Okee Kadowinkel 's Heeren Loo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Okee Kadowinkel 's Heeren Loo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Okee Kadowinkel 's Heeren Loo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Okee Kadowinkel ’s Heeren Loo

Bezoekers bekeken ook