Notarispraktijk Mr. Roland Kok

Notarispraktijk Mr. Roland Kok is een Notaris gelegen aan Sint Agnietenstraat 9 in Tiel.

Meer informatie over Notarispraktijk Mr. Roland Kok in Tiel

In verband met de verscherpte richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid heeft Notarispraktijk Mr. Roland Kok besloten om maatregelen te treffen om het fysieke contact zoveel mogelijk te beperken. Het passeren van akten blijft echter mogelijk met inachtneming van het corona protocol. Dit protocol is opgesteld om het aantal en de duur van contactmomenten te beperken. Notarispraktijk Mr. Roland Kok is een modern kantoor met een onderscheidende aanpak waarbij duidelijke uitleg, actieve informatievoorziening en inzichtelijke kosten centraal staan. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals hulp bij familiekwesties, het kopen en verkopen van een huis en advies voor ondernemers. Het kantoor is gevestigd in Tiel en is bereikbaar via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Notarispraktijk Mr. Roland Kok verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Notarispraktijk Mr. Roland Kok of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Notarispraktijk Mr. Roland Kok? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Notarispraktijk Mr. Roland Kok het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Notarispraktijk Mr. Roland Kok reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Notarispraktijk Mr. Roland Kok

Bezoekers bekeken ook