NewFigure Clinic Tiel

NewFigure Clinic Tiel is een Gezondheidsclub gelegen aan Brugstraat 3A in Tiel.

Meer informatie over NewFigure Clinic Tiel in Tiel

NewFigure biedt een afslankmethode aan, zowel in de kliniek als online. Je krijgt een persoonlijk dieetplan op basis van een lichaamsscan, je leefpatroon, streefgewicht en eventuele medische complicaties. Het dieet is medisch verantwoord en je coach gebruikt een Tanita body composition weegschaal om gedetailleerde informatie over je lichaam te verzamelen. Je krijgt optimale ondersteuning en bespreekt wekelijks de voortgang en krijgt tips om moeilijke momenten te voorkomen. De kosten zijn €27.50 per week en de zorgverzekering vergoedt gedeeltelijk als er een medische indicatie is. Je kunt de methode zowel in de kliniek als online volgen, afhankelijk van je voorkeur en beschikbare tijd. Afvallen met NewFigure zorgt ervoor dat je gezond blijft en er beter uitziet, terwijl je nog steeds kunt genieten. Maak van 2023 jouw jaar en begin gezond en blij met het nieuwe jaar!

Wil je weten wat NewFigure Clinic Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NewFigure Clinic Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NewFigure Clinic Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NewFigure Clinic Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar NewFigure Clinic Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NewFigure Clinic Tiel

Bezoekers bekeken ook