New York Pizza

New York Pizza is een Pizza aan huis gelegen aan Pr. Beatrixlaan 7 in Tiel.

Meer informatie over New York Pizza in Tiel

Er worden verschillende pizza's aangeboden, waaronder de Italian Sausage & Pepperoni, Pesto Chicken, BBQ Hot & Spicy, Green Veggie Delight, Garlic Chicken & Spinach, Banana Pepper(oni), Caprese, Zwarte Truffel, Margherita, Margherita di Bufala, 4 Cheese en Hete kip pizza. De pizzabodem is glutenvrij, maar de pizza wordt bereid in een omgeving waar ook gluten aanwezig zijn, dus de bereide pizza's worden als glutenvrij beschouwd. Om de pizza glutenvrij te houden, wordt de pizza niet gesneden en zijn sommige toppings niet mogelijk. De prijzen variëren per pizza, van €1,99 tot €3,49.

Wil je weten wat New York Pizza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van New York Pizza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij New York Pizza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je New York Pizza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar New York Pizza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. New York Pizza

Bezoekers bekeken ook