Nerd-ict

Nerd-ict is een Computerreparatie gelegen aan Weerstraat 22 in Tiel.

Meer informatie over Nerd-ict in Tiel

Nerd-ICT is een ICT partner die zich richt op het midden- en kleinbedrijf. Momenteel beperken ze hun dienstverlening tot bedrijven vanwege de drukte, maar particulieren met een ICT onderhoudscontract kunnen ook een afspraak maken. Nerd-ICT biedt oplossingen voor verschillende computervraagstukken, zoals computerreparaties, computeronderhoud, het ontwerpen van websites en het aanleggen van beveiligingscamera's. Ze hebben 20 jaar ervaring en kunnen zowel particulieren als bedrijven van dienst zijn. Ze voeren computerreparaties uit in hun winkel en geven 2 jaar garantie op alle hardware reparaties. Daarnaast bieden ze ook PC onderhoud, software trainingen en webdesign aan. In hun winkel verkopen ze PC accessoires, tweedehands laptops en maatwerk PC's. Nerd-ICT is gevestigd in Tiel en je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. Ze zijn ook een erkend ICT leerbedrijf en zijn trots op hun opleidingsmogelijkheden.

Wil je weten wat Nerd-ict verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nerd-ict of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nerd-ict? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nerd-ict het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Nerd-ict reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nerd-ict

Bezoekers bekeken ook