Nancy Nails & Beauty

Nancy Nails & Beauty is een Nagelstudio gelegen aan Multatulistraat 4 in Tiel.

Meer informatie over Nancy Nails & Beauty in Tiel

Bij Nancy Nails & Beauty kun je terecht voor verschillende beautybehandelingen, zoals nagels, wimpers, wenkbrauwen, harsen, epileren en gezichtsbehandelingen. Nancy is een gekwalificeerde en gecertificeerde allround styliste en heeft zich gespecialiseerd in nagels, wimpers en wenkbrauwen. Ze gebruikt producten van Henriette Faroche en biedt ook speciale gezichtsbehandelingen aan, zoals de populaire LED-masker behandeling. Daarnaast is er ook een webshop waar je leuke sieraden, beautyproducten en make-up van Pui Pui kunt vinden. Nancy staat voor kwaliteit, service en gastvrijheid en streeft ernaar om elke klant met een goed gevoel naar huis te laten gaan. De salon werkt alleen op afspraak en hanteert strikte hygiënevoorschriften. De openingstijden en contactgegevens van Nancy Nails & Beauty zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Nancy Nails & Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nancy Nails & Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nancy Nails & Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nancy Nails & Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Nancy Nails & Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nancy Nails & Beauty

Bezoekers bekeken ook