Mr Wok en Poke

Mr Wok en Poke is een Afhaalrestaurant gelegen aan Eerste Bleekveldstraat 6 in Tiel.

Meer informatie over Mr Wok en Poke in Tiel

Bij Mr. Wok & Poke kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Na elke bestelling kun je aan het rad draaien en maak je kans op mooie prijzen. Daarnaast verloot Foodticket elke 6 maanden een nieuwe Toyota Aygo. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je het eten laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Je kunt ook je bestelling afhalen. Plaats eenvoudig en snel een bestelling op de eigen website en je eten staat klaar op het door jou gekozen tijdstip. Ook hier kun je direct online betalen met iDEAL. Er is een gemiddelde beoordeling van Hilma, die de wok heerlijk vond maar de Edamame teleurstellend vond. De locatie van Mr. Wok & Poke is in Tiel en de contactgegevens zijn beschikbaar.

Wil je weten wat Mr Wok en Poke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mr Wok en Poke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mr Wok en Poke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mr Wok en Poke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Mr Wok en Poke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mr Wok en Poke

Bezoekers bekeken ook