MOOI bij laura

MOOI bij laura is een Schoonheidssalon gelegen aan Bevrijdingslaan 5 in Tiel.

Meer informatie over MOOI bij laura in Tiel

Bij schoonheidssalon "Mooi bij Laura" draait alles om het er op je mooist uitzien en je goed voelen. Laura werkt met de holistische visie van Weleda, waarbij de mens als geheel centraal staat. Ze gebruikt 100% natuurlijke producten die afgestemd zijn op de behoeften en het huidbeeld van haar klanten. Laura werkt alleen met haar handen en stimuleert het zelfherstellend vermogen van de huid door middel van aanraking en de unieke werking van de producten. Ze biedt verschillende gezichtsbehandelingen aan, evenals behandelingen voor wimpers en wenkbrauwen. Laura gelooft dat iedereen mooi is op zijn eigen unieke manier en haar passie is om die schoonheid naar voren te brengen en haar klanten te laten stralen. Ze zoekt naar een balans tussen uiterlijke schoonheid en innerlijke rust en geeft persoonlijke aandacht om een ontspannende ervaring te bieden. Weleda heeft een volledige serie verzorgingsproducten ontwikkeld voor elke huid en levensfase. Bij interesse kan er contact worden opgenomen met Laura voor een afspraak of meer informatie. Ter kennismaking biedt ze een "EERSTE KEER MOOI!" behandeling van 30 minuten aan voor 25 euro.

Wil je weten wat MOOI bij laura verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MOOI bij laura of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MOOI bij laura? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MOOI bij laura het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar MOOI bij laura reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MOOI bij laura

Bezoekers bekeken ook