Mizu Sushi

Mizu Sushi is een Sushi takeaway gelegen aan Nieuweweg 25 in Tiel.

Meer informatie over Mizu Sushi in Tiel

Bij Mizu Sushi in Tiel kun je genieten van heerlijke sushi. Je kunt het menu bekijken en direct bestellen via de website. De klanten geven het restaurant 5 sterren na 843 beoordelingen. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Er is een nieuwe Box Sensation met diverse sushi gerechten beschikbaar. Mizu Sushi is ook op zoek naar nieuwe collega's voor de kassa, bezorging en keuken. Je kunt je CV sturen naar info@mizusushi.nl. Daarnaast kun je punten sparen bij elke bestelling en bij 30 punten krijg je een gratis Sushi Box C. Ook is er een app beschikbaar waarmee je sneller en eenvoudiger kunt bestellen. Houd de website en app in de gaten voor nieuwe acties en aanbiedingen. Er zijn ook populaire gerechten zoals de Spicy Gefrituurde Garnalen Bowl en de Zalm Bowl. Mizu Sushi is ook duurzaam en biedt de mogelijkheid om geen stokjes, sojasaus, wasabi en gember te ontvangen. Verder zijn er verschillende Sushi Boxen, Poké-Bowls, Nigiri+Gunkan, Maki's en Inside-out Maki's verkrijgbaar.

Wil je weten wat Mizu Sushi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mizu Sushi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mizu Sushi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mizu Sushi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Mizu Sushi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mizu Sushi

Bezoekers bekeken ook