Mia Schoonheidssalon Tiel

Mia Schoonheidssalon Tiel is een Schoonheidssalon gelegen aan Tweede Parallelweg 12 in Tiel.

Meer informatie over Mia Schoonheidssalon Tiel in Tiel

Schoonheidssalon Mia bestaat al bijna 20 jaar en biedt verschillende schoonheids- en pedicure behandelingen aan. De salon staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis, waardoor u bij hen in goede handen bent. Elke gezichtsbehandeling begint met een grondige reiniging en vervolgens wordt er, afhankelijk van uw huidtype en wensen, een peeling of scrub toegepast. Daarnaast biedt de salon ook diensten aan zoals het in vorm brengen van wenkbrauwen, het harsen van bovenlip, kin of wangen, en het verven van wimpers en/of wenkbrauwen. Na de behandeling kunt u genieten van een massage en volledig ontspannen. Schoonheidssalon Mia werkt alleen met kwalitatieve producten en biedt persoonlijke aandacht, kwaliteit en een betaalbaar prijsniveau. Alle behandelingen gaan op afspraak.

Wil je weten wat Mia Schoonheidssalon Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mia Schoonheidssalon Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mia Schoonheidssalon Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mia Schoonheidssalon Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Mia Schoonheidssalon Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mia Schoonheidssalon Tiel

Bezoekers bekeken ook