Meubelstoffeerderij W+M Roeffen

Meubelstoffeerderij W+M Roeffen is een Woonwinkel gelegen aan Konijnenwal 4b in Tiel.

Meer informatie over Meubelstoffeerderij W+M Roeffen in Tiel

Meubelstoffeerderij W&M Roeffen is een familiebedrijf dat al sinds 1984 bestaat. Het bedrijf is overgegaan van vader Wim naar zoon Walter en dochter Miriam. Walter werkt al sinds 1986 in het bedrijf en Miriam is in 2000 bij de zaak gekomen na 7 jaar te hebben gewerkt bij Leolux. Het bedrijf is gespecialiseerd in vakkundig en authentiek stoffeerwerk en hecht veel waarde aan kwaliteit. Of het nu gaat om antiek, klassiek of modern, zij hebben alle kennis in huis. Daarnaast kunnen zij ook aanpassingen of correcties op het gebied van zitcomfort verzorgen. Ze bieden ook diensten aan zoals het stofferen van caravankussens en bootkussens. In hun showroom heeft u een ruime keuze.

Wil je weten wat Meubelstoffeerderij W+M Roeffen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubelstoffeerderij W+M Roeffen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubelstoffeerderij W+M Roeffen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubelstoffeerderij W+M Roeffen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Meubelstoffeerderij W+M Roeffen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubelstoffeerderij W+M Roeffen

Bezoekers bekeken ook