Metlin Mersi

Metlin Mersi is een Schoonheidssalon gelegen aan Gijsbert Stoutweg 6 in Tiel.

Meer informatie over Metlin Mersi in Tiel

Metlin Mersi is een brow artist die ervoor zorgt dat iedere vrouw zich mooi en zelfverzekerd voelt. Ze voert haar (S)PMU-behandelingen uit in haar eigen salon in Tiel, waar hygiëne en veiligheid hoog in het vaandel staan. Metlin biedt verschillende diensten aan, zoals semi permanente make-up voor wenkbrauwen en lippen. Ze gebruikt een fijn naaldje om kleine stipjes in de huid te plaatsen, waardoor het resultaat er natuurlijk uitziet. Het proces omvat een intake, het aanbrengen van het pigment en de genezingsperiode. Na ongeveer acht weken is er een nabehandeling om eventuele plekken bij te werken. Metlin adviseert ook over de nazorg voor lipbehandelingen. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via email. Klanten zijn erg tevreden over de resultaten van Metlin's werk en bevelen haar aan als een geweldige brow artist.

Wil je weten wat Metlin Mersi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Metlin Mersi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Metlin Mersi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Metlin Mersi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Metlin Mersi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Metlin Mersi

Bezoekers bekeken ook