Marokkaanse Islamitische Vereniging El-Hassani Moskee

Marokkaanse Islamitische Vereniging El-Hassani Moskee is een Moskee gelegen aan Tielerwaardlaan 4 in Tiel.

Meer informatie over Marokkaanse Islamitische Vereniging El-Hassani Moskee in Tiel

De Vereniging El-Hassani Moskee heet u welkom op hun website, waar zij u een kijkje willen geven in hun activiteiten. Naast het bieden van een plek voor gebed, heeft de vereniging zich de afgelopen jaren steeds meer gericht op het organiseren van activiteiten voor verschillende doelgroepen. Nu willen ze zich nog meer richten op de Tielse samenleving en in het bijzonder de bewoners in de wijk. Op de website kunt u meer informatie vinden over de vereniging en hun toekomstplannen.

Wil je weten wat Marokkaanse Islamitische Vereniging El-Hassani Moskee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marokkaanse Islamitische Vereniging El-Hassani Moskee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marokkaanse Islamitische Vereniging El-Hassani Moskee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marokkaanse Islamitische Vereniging El-Hassani Moskee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Marokkaanse Islamitische Vereniging El-Hassani Moskee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marokkaanse Islamitische Vereniging El-Hassani Moskee

Bezoekers bekeken ook