MA Lifestyle club

MA Lifestyle club is een Sportschool gelegen aan Lutterveldweg 3 in Tiel.

Meer informatie over MA Lifestyle club in Tiel

Bij Mahmut Artan Lifestyle Club wordt iedereen voorzien van persoonlijke aandacht en structuur om hun sportdoelen te bereiken op een fijne manier. Ze bieden gratis proeflessen en een gratis Health Check aan, evenals voedingsadvies van BenFit. Veel mensen verliezen na een paar maanden hun motivatie bij een sportclub, maar bij MA Lifestyle Club is dit verleden tijd. Ze helpen enthousiaste en doelgerichte mensen om hun doelen te bereiken, en bieden ook hulp bij het vinden van een persoonlijk doel. In de herfst en winter is het belangrijk om je goed te voelen, en sporten en gezonde voeding kunnen hierbij helpen. Daarom hebben ze het Feeling Good programma ontwikkeld, een 6 weken durend programma met een uitgebalanceerde mix van beweging en voeding. Daarnaast bieden ze ook personal training en bedrijfsfitness aan, en hebben ze samenwerkingen met andere faciliteiten zoals zwembad Waalslag in Tiel. Ze bieden ook kinderoppas aan op bepaalde dagen en hebben ruime openingstijden.

Wil je weten wat MA Lifestyle club verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MA Lifestyle club of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MA Lifestyle club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MA Lifestyle club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar MA Lifestyle club reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MA Lifestyle club

Bezoekers bekeken ook