Lyna Nailsalon

Lyna Nailsalon is een Nagelstudio gelegen aan Hoogeindsestraat 15 in Tiel.

Meer informatie over Lyna Nailsalon in Tiel

Lyna Nailsalon in Tiel biedt verschillende behandelingen aan voor mooie nagels en voeten. Een innovatieve manier van nagels lakken is met gellak. Deze UV-technologie combineert de kwaliteit van gel en de kleuren van nagellak. De gellak wordt uitgehard onder een UV-lamp, waardoor er geen droogtijd nodig is en de nagels niet beschadigen. Het resultaat is drie weken lang een fantastische nagelkleur in hoogglans. Lyna Nailsalon werkt met het topmerk Alessandro. Daarnaast bieden ze ook spa pedicure behandelingen aan, waarbij verzachtende en herstellende ingrediënten uit de zee worden gebruikt om de voeten te verwennen. Tijdens deze behandeling wordt eelt verwijderd en kunnen de teennagels geknipt, gepolijst en gelakt worden. Voor mooie nagels biedt de salon ook spa manicure behandelingen aan. Deze behandeling bestaat uit een handbadje, het vijlen en reinigen van de nagelriemen. De behandeling kan worden uitgebreid met het lakken van de nagels.

Wil je weten wat Lyna Nailsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lyna Nailsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lyna Nailsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyna Nailsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Lyna Nailsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lyna Nailsalon

Bezoekers bekeken ook