Lux Dental ~ Kooiman c.s.

Lux Dental ~ Kooiman c.s. is een Tandartspraktijk gelegen aan Hertog Karellaan 144 in Tiel.

Meer informatie over Lux Dental ~ Kooiman c.s. in Tiel

LuxDental is een moderne tandheelkundige kliniek die hoogwaardige tandheelkundige zorg biedt volgens de tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit. Het toegewijde team van medewerkers zorgt ervoor dat zowel volwassenen als kinderen op een vriendelijke en behoedzame manier behandeld worden. Ze hechten ook veel waarde aan het cosmetische aspect van de zorg. De praktijk is uitgerust met de nieuwste tandheelkundige technologie en heeft een ruime wachtruimte die voldoet aan de 1,5 meter norm. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur. Tijdens vakantieperiodes zijn ze telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. LuxDental neemt nog nieuwe patiënten aan en voor pijnklachten buiten de openingstijden verwijzen ze naar een dienstdoende tandarts. Ze zijn bereikbaar via telefoon of email.

Wil je weten wat Lux Dental ~ Kooiman c.s. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lux Dental ~ Kooiman c.s. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lux Dental ~ Kooiman c.s.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lux Dental ~ Kooiman c.s. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Lux Dental ~ Kooiman c.s. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lux Dental ~ Kooiman c.s.

Bezoekers bekeken ook