Lunchroom Enjoy!

Lunchroom Enjoy! is een Koffiebar gelegen aan Waterstraat 42 A in Tiel.

Meer informatie over Lunchroom Enjoy! in Tiel

Bij Enjoy in Tiel kan je heerlijk lunchen met belegde broodjes en verse sappen. Ze hebben ook elke week nieuwe specialiteiten. Daarnaast serveren ze de enige echte warme chocomel en maken ze dagelijks verschillende verse sappen en smoothies, zoals verse jus d'orange en aardbeien jus. Bij Enjoy kan je ook genieten van een kop koffie met iets zoets, lekker lunchen tijdens het shoppen of een vers belegd broodje meenemen voor onderweg. Ze hebben een lunchroom met zitplaatsen op de begane grond en op de eerste etage, waar je uitkijkt over de winkelstraat. Daarnaast bieden ze ook een take away service waar je ter plekke een vers broodje kan laten maken en een bezorgservice voor bedrijven. Bij Enjoy kan je sparen met een spaarkaart en krijg je bij elke bestede €5,00 een stempel. Als je spaarkaart vol is, krijg je €4,00 korting op je bestelling. Voor bedrijven in Tiel hebben ze een speciale bezorgservice voor lunches. Ook kan je een cadeaubon van Enjoy cadeau doen, waarbij je vanaf €10,00 iets lekkers kan uitzoeken. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur, op donderdag tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Helaas is bezorging van lunches op dit moment niet mogelijk vanwege beperkte personeelsbezetting. Het adres van Enjoy is Waterstraat 42a, 4001 AP Tiel en het telefoonnummer.

Wil je weten wat Lunchroom Enjoy! verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunchroom Enjoy! of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunchroom Enjoy!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunchroom Enjoy! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Lunchroom Enjoy! reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunchroom Enjoy!

Bezoekers bekeken ook