Lotus Chinees Japans All You Can Eat

Lotus Chinees Japans All You Can Eat is een Sushirestaurant gelegen aan Waalstraat 3 in Tiel.

Meer informatie over Lotus Chinees Japans All You Can Eat in Tiel

Lotus Tiel is een restaurant in Tiel dat heerlijke verfijnde Oosterse gerechten serveert. Ze staan bekend om hun constante en goede kwaliteit. Naast dine-in bieden ze ook sushi's aan om mee te nemen. Als je telefonisch bestelt, kun je je maaltijd afhalen of laten bezorgen tussen 16:30 en 21:30 uur. Daarnaast bieden ze ook een Oosterse catering-service aan voor groepen vanaf 20 personen voor €14,00 per persoon. De openingstijden en contactinformatie zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Lotus Chinees Japans All You Can Eat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lotus Chinees Japans All You Can Eat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lotus Chinees Japans All You Can Eat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lotus Chinees Japans All You Can Eat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Lotus Chinees Japans All You Can Eat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lotus Chinees Japans All You Can Eat

Bezoekers bekeken ook