Loon- & Grondverzetbedrijf Bongers

Loon- & Grondverzetbedrijf Bongers is een Grondverzet gelegen aan Zoelensepad 38 in Tiel.

Meer informatie over Loon- & Grondverzetbedrijf Bongers in Tiel

Loon- en Grondverzetbedrijf Bongers is een familiebedrijf opgericht in 1954 door de gebroeders Bongers. Het bedrijf is uitgegroeid tot een krachtige onderneming met ruim 60 jaar ervaring en een modern machinepark. Ze zijn gespecialiseerd in agrarische werkzaamheden en kunnen deze efficiënt en duurzaam uitvoeren met behulp van moderne landbouwmachines. Daarnaast zijn ze ook actief in Grond-, Weg- en Waterbouw en kunnen ze elk GWW project aan, van klein tot groot. Ze bieden ontzorging aan hun klanten door het plannen, coördineren en uitvoeren van projecten, inclusief communicatie met derde partijen en het aanvragen van vergunningen. Met hun grote capaciteit kunnen ze zowel kleine projecten van particulieren als grote GWW opdrachten voor gemeenten en waterschappen aan. Ze beschikken over een uitgebreid en modern machinepark met de nieuwste technieken en zijn klaar om vrijwel elke klus te klaren. Voor vragen, informatie of het aanvragen van een offerte kunnen geïnteresseerden vrijblijvend contact opnemen met Loonbedrijf Bongers.

Wil je weten wat Loon- & Grondverzetbedrijf Bongers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loon- & Grondverzetbedrijf Bongers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loon- & Grondverzetbedrijf Bongers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loon- & Grondverzetbedrijf Bongers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Loon- & Grondverzetbedrijf Bongers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loon- & Grondverzetbedrijf Bongers

Bezoekers bekeken ook