Limbowand bv

Limbowand bv is een Bouwbedrijf gelegen aan Newtonstraat 1 in Tiel.

Meer informatie over Limbowand bv in Tiel

Limbowand is marktleider in Europa op het gebied van op maat gemaakte rondwanden voor professionele fotostudio's. Als gevolg van de groeiende vraag zijn ze op zoek naar timmermannen/vrouwen. Een op maat gemaakte studio-achterwand van Limbowand is een investering die zich terugverdient, omdat het fotograferen van modellen en producten veel eenvoudiger wordt door de slijtvaste matwitte toplaag en onzichtbare naden. Limbowand rondwanden voegen jarenlang grote waarde toe aan een studio en besparen tijd in retoucheren. Limbowand heeft ook contacten in de wereld van 360° fotografie met draaiplateau van auto's, waardoor ze een unieke service kunnen bieden die tijdwinst oplevert bij de presentatie van 360° filmpjes of fotogalerijen. Daarnaast biedt Limbowand oplossingen voor het fotograferen van producten zoals meubels, waarbij het retoucheren vaak een tijdrovende klus is. Limbowand denkt graag mee om een studio op maat te bouwen die volledig is afgestemd op de unieke wensen van de klant.

Wil je weten wat Limbowand bv verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Limbowand bv of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Limbowand bv? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Limbowand bv het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Limbowand bv reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Limbowand bv

Bezoekers bekeken ook