Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan De kranshof 1 in Tiel.

Meer informatie over Lidl in Tiel

In deze tekst wordt informatie gegeven over het inloggen op een Lidl-account, het aanmelden voor de nieuwsbrief en de verschillende categorieën in de webshop. Er worden ook diverse aanbiedingen genoemd, zoals de shopruiming, sinterklaascadeaus, wintersportartikelen, slaapartikelen, regenmode, keukenartikelen, tuingereedschap en loungewear. Daarnaast worden enkele merken uitgelicht, waaronder Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. De contactgegevens en openingstijden van de klantenservice worden vermeld, evenals informatie over de nieuwsbrief, betalingsmogelijkheden, levering en de mogelijkheid om de Lidl-app te downloaden. Er wordt ook verwezen naar de aanwezigheid van Lidl op social media.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook