Lemmers Schoenen Tiel

Lemmers Schoenen Tiel is een Schoenenwinkel gelegen aan Waterstraat 93 in Tiel.

Meer informatie over Lemmers Schoenen Tiel in Tiel

Bij Lemmers Schoenen gaan comfort, kwaliteit en de nieuwste trends hand in hand. In hun gespecialiseerde schoenenzaken verkopen ze trendy kwaliteitsmerken en bieden ze deskundig advies over de juiste schoen of steunzool voor jouw voettype en loopstijl. Ze werken met merken als Rieker, Wolky, Remonte en Gabor, waarbij ze zelfs Gabor premium dealer zijn. In hun winkel in Tiel vind je een breed assortiment comfortschoenen van merken als Durea, Hartjes en Semler, en ook merken als XSensible en Wolky. Ze hebben een speciale comfortafdeling met schoenen in verschillende breedtematen en zijn er voor mensen met rug- of knieklachten, diabetes of 'moeilijke voeten'. Daarnaast volgen ze de nieuwste trends en hebben ze ook een collectie voor dames en heren. Lemmers Schoenen blijft altijd verrassen en introduceert regelmatig nieuwe merken.

Wil je weten wat Lemmers Schoenen Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lemmers Schoenen Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lemmers Schoenen Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lemmers Schoenen Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Lemmers Schoenen Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lemmers Schoenen Tiel

Bezoekers bekeken ook