Lela Restaurant

Lela Restaurant is een Restaurant gelegen aan Plein 51 in Tiel.

Meer informatie over Lela Restaurant in Tiel

In het sfeervolle Lela Restaurant worden alle gerechten bereid met passie en aandacht, wat zorgt voor een smaaksensatie die je graag nog eens wilt ervaren. Je kunt genieten van heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten. Het restaurant is gevestigd op Plein 51 in Tiel. Ze verwelkomen je graag in hun mooie restaurant. Verder kun je Lela Restaurant volgen op social media. De openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 12:00 tot 00:00 uur, behalve op woensdag, dan is het restaurant gesloten. Het copyright van de website en de kracht achter het restaurant is Lela Restaurant.

Wil je weten wat Lela Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lela Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lela Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lela Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Lela Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lela Restaurant

Bezoekers bekeken ook